viernes, febrero 16, 2007





El PSOE contra el Vi
El Partit Socialista no s´estima gaire la llibertat. Això és un fet objectiu: sempre està pujant els impostos de l´alcohol i el tabac. Zapatero va dir que la gent d´esquerres ni fuma ni beu; doncs... que avorrida, no? Si aquest senyoret piji-progre sortís al carrer veuria que molta gent d´esquerres beuen vi i si els agrada... fumen. La gent que som de dretes no tenim cap problema: podem fumar i beure cervesa, vi, whisky... i en cap moment tindrem problemes de conciència, i tot gràcies al il.luminat socialista de la Moncloa. Tothom sap que el vi és part de la dieta mediterrànea, considerat aliment gràcies a una Llei del PP a l´any 2003. Mentre que el PSOE es dedica a dictar (aquesta paraula els hi agrada molt) a la gent el que han de fer... els que som liberals i conservadors... creiem que cadascú és responsable dels seus actes i l´Estat no ens ha de donar ordres, i menys en un asumpte tan saludable com el vi. És increible la manía de les esquerres en dir-li al poble com s´ha de comportar. Médicament el vi és cardiosaludable, antienvelliment, anticancerígen, digestiu i antiséptic. Això no ho dic jo com a estudiant de medicina que sóc, sinó la FDA (Food and Drugs Administration) dels EUA i els estudis científics. Acabaré fent meves les paraules d´Alexander Fleming: "... pot ser que allò que cura a l´home sigui la penicil.lina, però allò que li fa feliç és el vi". Salut!
Carta publicada hoy en el diario gratuito Més Reus. www.diarimes.com
Un saludo pro-OH, Hurtis
PD: hoy en dicho diario se ha rebotado un progre de izquierdas dicendome que él es progre y demás, los tópicos de siempre respecto a Palestina, los USA, etc... vamos, una carta sin argumento alguno y llena de bilis y odio.
Para buena carta hoy la de Piqué en El País, "ETA y los progres buenistas": http://www.pp.es/index.asp?p=12365&c=a25e0e62a4702353f399953579424997

No hay comentarios: