domingo, septiembre 30, 2007

Què hem fet malament?

Al fil de la proposta de Gerard Castells… doncs finalment contesto ja que em sembla molt interessant allò que diu de fer autocrítica, encara que ja ho faig sovint. Per cert, ja que el meu partit és un partit nacional (espanyol) i té representació a tota Espanya -Catalunya inclosa- … respondré en aquest sentit:


- No hem renovat moltes cares: ja que el PP té molta i ben formada pedrera… doncs s´hauría de contar a l`àmbit nacional amb més declaracions de Camps, Barberà, Arenas, Aguirre, etc. Es a dir: no em sapigut traslladar a la gent que el PP és un partit molt més ampli que Rajoy, Acebes i Zaplana. Crec que els tres són molt válids, però… el PP té molta més gent vàlida i aprofitable. Deixar que Mayor Oreja, Rudi, Vidal Quadras, etc hagin marxat al Parlament Europeu amb el que ens juguem a Espanya
...

- A nivell català hauriem d´haver traslladat millor allò que vam fer quan governavem a Espanya i vam obtindre el vot del 24% de catalans a les eleccions generals de l´any 2000; com ara governem la Comunitat Valenciana o Madri les bones inversions que va fer el PP a Catalunya, les competències cedides al Principat amb Aznar de President, etc. El principal problema ha estat que no hem sapigut explicar amb llenguatge senzill i clar allò que vam gestionar tant bé i haver ofert els bons resultats d´una bona gestió a Tarragona, Riudoms, Sant Andreu de Llavaneres, Creixell, etc. Ningú -excepte les empreses, jeje- ens guanya en economía.

- No hem sapigut aprofitar el viratge de CIU a l´esquerra i haver parlat clar –com ho ha fet Xavier García Albiol a Badalona- en temes com immigració i seguretat: haver proposat més mesures contundents contra els il.legals i apostar per l´ordre public. També hauríem d´haver-nos oferit com el partit que defensa el bilingüisme a Catalunya –pels votants del PSOE- i la llibertat d´educació –pels votants cristians de Unió-.

En resum: no em de tindre por de defensar allò que creiem i... hem d´oferir noves propostes sense complexos: més mesures de dretes i de tall liberal-conservador i menys centrisme que mai ens porta enlloc. I si a més a més obrim el ventall de cares joves i ben formades que tenim... tenim molt a guanyar. I si no em creuen... mirin a Sarkozy.

Salutacions ultraliberals,

Hurtis